Blog

tantra massage i jylland tantrisk møde

Tantramassage i horsens, Tantramassage for kvinder, Pris kr. Tantramassage for mænd, Pris kr. Tantra massage for par, Pris kr. Terapi, psykoterapi, parterapi, skype terapi, traume behandling, stress behandling, tantra, massage, healing, meditation, mentoring, foredrag, holistisk sundhed og shamanisme ved Gry Dagmar Møberg i natur og skov nær Kolding, Vejle, Almind, Viuf og Fredericia; Trekantsområdet, Syddanmark, Jylland. Jeg hedder Kirsten Maria og tilbyder Tantramassage og afspændingsmassage til mænd, kvinder og par. Hos mig vil du opleve at blive favnet i kærlighed og accept. Du vil opleve nærvær og væren..

Sex massage i kbh danske kvinder sex

Jeg er til tantramassage i Trine Duponts hjem i Brabrand. I en massage hos mig er du modtagende og nydende, så du kan slappe helt af og bare nyde og mærke dig selv. Dansk Foreningen for tantramassage.

tantra massage i jylland tantrisk møde

年3月9日 - Tantramassage er en invitation til at tage imod og nyde uden at skulle præstere noget til gengæld . ”Tantramassage, der har rødder i indisk religion, handler om lyst, seksualitet og livskraft. Den inviterer til at At møde tantraen har sat gang i mange bevægelser i mit liv,” siger Trine Dupont. Ikke kun på. Hvor du ved en traditionel massage kan have en oplevelse af, at der er en, ”som gør noget ved/med dig”, så fungerer Tantra massage som et møde imellem to mennesker i en klar, rituel og spirituel kontekst. Massagen indledes med en samtale, hvor vi dels gennemgår forløbet, og dels tager os tid til at afklare spørgsmål. 年2月24日 - Tantra massage til mænd og kvinder som ønsker at få en dybere kontakt med sin krop. Jeg er uddannet på bla. En tantramassage er et sensuelt og erotisk kunstværk, som er unikt hver gang. Massagen er bevægende og lever sin helt egen 2,5 time til vores møde. Det kan anbefaledes at afsætte lidt tid..

Tantramassagen er en invitation til at mødes for en stund, uden andre mål end at nyde og være lige nu. Der opstår det, der opstår, og det forsvinder lige så hurtigt igen. Skattejæger til søs Jeg kan  kontaktes pr. Passioneret ildsjæl, der brænder for at finde de veje hjem til os selv, som virker bedst!


Tantrafestival Århus: et indblik i tantraens verden. 24.-25. maj 2014 - trailer 2